Η C Solar Steel λανσάρει νέα βάση για βιομηχανικές στέγες σε στενή συνεργασία με την Kamaridis Global Wire Group SA

 

Η πράσινη μετάβαση έχει ήδη ξεκινήσει με πανευρωπαϊκό ορίζοντα το έτος 2030. Η προνομιακή θέση της Ελλάδας σε συνδυασμό με τις μεγάλες επενδύσεις που έχουν συντελεστεί στον τομέα των ΑΠΕ στη χώρα, την τελευταία πενταετία, μας έχει καταστήσει leaders στο χώρο. Η κυβερνητική πρωτοβουλία κινήθηκε σε δύο άξονες, αφενός με το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη στέγη”, που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2023, και ευνοεί τις οικιακές εγκαταστάσεις, αφετέρου με τις νέες διατάξεις που δίνουν την δυνατότητα, εντός του τρέχοντος έτους, οι επιχειρήσεις να επωφελούνται από το net-billing.

Η C Solar Steel, ηγέτιδα στις βάσεις φωτοβολταϊκών, κοιτάζει το μέλλον σα να είναι ήδη εδώ και λανσάρει τη νέα εξειδικευμένη βάση φωτοβολταϊκών για βιομηχανικές στέγες HelionRF. Ο κατασκευαστικός και στρατηγικός σύμμαχος της εταιρείας, Kamaridis Global Wire SA, παρήγαγε τη νέα βάση φωτοβολταϊκών για βιομηχανικές στέγες κατάλληλη για έργα άνω των 20 KW ώστε να σταθούμε αρωγός στις ανάγκες της τοπικής βιομηχανίας αλλά και του εξωτερικού. H πολύχρονη εμπειρία της Kamaridis Global Wire SA στην παραγωγή βιομηχανικών πάνελ μας βοήθησε ώστε το νέο μας προϊόν να χαρακτηρίζεται από ακόμα μεγαλύτερη ευκολία τοποθέτησης, ταχύτητα και άψογη συναρμογή, είτε σε βιομηχανικό panel είτε σε λαμαρίνα. Κατά συνέπεια, αποτελεί μια πιστοποιημένη αλλά και οικονομική λύση για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών πάνελ σε βιομηχανικές οροφές.

Πιστοί στην αξία μας για πελατοκεντρική προσέγγιση, η C Solar Steel δεν εγκαταλείπει ποτέ τις επάλξεις και συνεχίζει να πρωτοπορεί!

 

Κλείστε το Ραντεβού σας

με την C Solar Steel

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Left Menu Icon