ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η C Solar Steel διαθέτει στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, κατάλληλες για υπαίθριες εγκαταστάσεις και για την κατασκευή έργων κάθε κλίμακας.

Βασίζεται αποκλειστικά στον δικό της σχεδιασμό. Όλα τα στοιχεία της βάσης στήριξης παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές, στις εγκαταστάσεις της Kamaridis Global Wire S.A. με την οποία έχει συνάψει σύμφωνο διάθεσης του παραγόμενου προϊόντος σε αποκλειστικότητα και προτεραιότητα.

Η παραγωγή λαμβάνει χώρα στις αυτοματοποιημένες υπερσύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, όπου τα φύλλα χάλυβα μετατρέπονται στο τελικό προϊόν χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Η ετήσια δυναμικότητα των γραμμών παραγωγής ξεπερνάει τα 500MWp

Αντλώντας τεχνογνωσία από την παρουσία της στην αγορά, οι βάσεις φωτοβολταϊκών της C Solar Steel διακρίνονται για την απλότητα της συναρμολόγησης και τη στιβαρότητα κατασκευής τους.

Όλα τα στοιχεία της βάσης παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας χάλυβα κατά EN 10025 και EN 10346 και διεθνείς πιστοποιήσεις: ISO 9001:2015 | ISO 14001:2015 | OHSAS 18001:2007 – ΕΛΟΤ 1801:2008

Κλείστε το Ραντεβού σας

με την C Solar Steel

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Left Menu Icon