ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

C Solar Steel: Αφήνει πίσω ένα έντονα εξωστρεφές 2022 και προχωρά δυναμικά με ανανεωμένη online εικόνα και νέες συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας, αλλά και οι ανατροπές στην οικονομία σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιούργησαν κραδασμούς και στην ελληνική αγορά. Παρά ταύτα, η C Solar Steel προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις εξωστρέφειας προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση στους πελάτες της, επενδύοντας στην ψηφιακή της επικοινωνία. Από τις βασικότερες ενέργειες όπου επένδυσε ήταν η δημιουργία ενός βίντεο με στόχο να παρουσιαστεί το εργοστάσιο και οι γραμμές παραγωγής, έτσι ώστε να διαφαίνεται η παραγωγική της δυνατότητα. Επιπλέον, προχώρησε στην εξ’ ολοκλήρου ανανέωση της εταιρικής της ιστοσελίδας με βασικούς άξονες τη φιλικότητα προς τον χρήστη, την ταχύτητα και την εξειδικευμένη πληροφορία.

Παρόλο που η εταιρεία ιδρύθηκε μόλις το 2020 και οι προκλήσεις ήταν πολλές, η C Solar Steel, έγινε ακόμα πιο δυνατή σε επίπεδο προϊόντος και ακόμα πιο ανοιχτή σε επίπεδο επικοινωνίας με το κοινό της, το οποίο επεκτείνεται διαρκώς.

Παράλληλα, η εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το έτος 2022 οι εξαγωγές προσέγγισαν το 30% των συνολικών παραγγελιών, με συνεχή αυξητική τάση έως σήμερα. Το γεγονός αυτό αποτελεί επιτυχία της ομάδας της C Solar Steel, καθώς κατάφερε να αναπτύξει ένα προϊόν που να μπορεί να σταθεί επάξια στον διεθνή ανταγωνισμό κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και νέους πελάτες, εντός και εκτός συνόρων!

Η νέα περίοδος ξεκινά με φρέσκια εικόνα, ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά και σταθερά πελατοκέντρικη προσέγγιση στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χατζησάββας Αναστάσιος
Διευθυντής Ανάπτυξης
Head of Business Development
     
Email: sales@csolarsteel.com , a.chatzisavvas@csolarsteel.com
Συστήματα στήριξης Φ/Β πλαισίων
Λ.Κηφισίας 32, Μαρούσι, ΤΚ 15125
Τηλ. : 2102201815, 6972094516

Κλείστε το Ραντεβού σας

με την C Solar Steel

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Left Menu Icon